Jdi na obsah Jdi na menu
 


První narozeniny stránek o historii šumperského hokeje

25. 2. 2013

V těchto dnech oslavuje web o historii šumperského hokeje jeden rok od svého spuštění. Během této doby bylo na jejich práci potřeba nespočet hodin mravenční a někdy i detektivní práce během sbírání faktů a údajů a mnoho probdělých nocí při editaci příspěvků. 

Tento web se během pouhého roku stal studnicí informací a získává si stále větší popularitu. O tom svědčí i zájem bývalých hráčů, kteří dokonce web oslovili s prosbou o spolupráci na srazu hokejistů, kteří se před čtyřiceti lety zasloužili o postup do druhé nejvyšší soutěže a jejich následném představení přímo na ledové ploše. 

p1130865.jpg 

 

I když mé plány a sny byli v podstatě skromnější, váš velký zájem o stránky mě mile překvapil. Současná průměrná denní návštěvnost na stránkách se pohybuje okolo 65 návštěv, což jsem opravdu nečekal. Budu velice rád, když vaše přízeň vydrží a web www.historiehcs.estranky.cz bude pro vás dále zajímavým zdrojem informací.

Dále bych chtěl poděkovat všem lidem, kteří se na tvorbě stránek podíleli jaýmkoliv způsobem, od zapůjčení materiálů, až po odbornou konzultaci. Speciální dík patří občanskému sdružení DraFans, které od letošního roku dotuje provoz webu.

Martin Skokan, autor stránek


V následujích měsících připravuji

Doplnění historie klubu až do 20. let dvacátého století

Detailní historii zimního stadionu

Rozšííření databáze hráčů cca o 70 hráčů

Vytvoření videoarchivu

Uvedení dalšího hráče do Síně slávy 

Posezónní aktualizace dat

Spolupráce na srazu šumperských hokejistů v červnu 2013

Mnoho dalších drobných úprav a doplnění informací