Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hledáme spolupracovníky

23. 6. 2014

logo.historiehcs.gifWeb Historie šumperského hokeje - www.historiehcs.estranky.cz hledá nové redaktory a spolupracovníky. 

 
Hledáme především schopného fotografa/fotografku, který má vlastní fotoaparát a dokáže pořídit KVALITNÍ fotografie z utkání Salithu Šumperk, Draků z přeboru a dalších akcí, kterých se bude redakce účastnit. Dále hledáme dalšího redaktora, jehož náplní bude především psaní reportáží z utkání Draků z přeboru, rozhovory, pozápasové ohlasy a podobně. Pokud nám nabídnete i jinnou formu spolupráce, nebo nějaký dobrý nápad, rádi Vaší pomoc uvítáme. 
 
Web Historie šumperského hokeje - www.historiehcs.estranky.cz je čistě fanouškovskou stránkou, proto nemůžeme nabídnout žádné finanční nebo jinné ohodnocení. Proto hledáme především spolupracovníky z řad hokejových fanoušků, kteří nechtějí "jen" chodit na hokej, ale chtějí se i jinak aktivně angažovat. Na oplátku nabízíme možnost poznat hokejové zákulisí, především z klubu HK Hokej Šumperk 2003 (Draci z přeboru) a možnost setkání s velkými osobnostmi dlouhé historie hokeje v Šumperku.
 
Pokud máte zájem připojit se k naší nevelké redakci, neváhejte nás kontaktovat.